روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: ۷۸۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل داریم| کمبود ۴۰ هزار نیروی پرورشی در کشور

  • کد خبر: ۱۳۸۹۵۶
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
وزیر آموزش و پرورش: ۷۸۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل داریم| کمبود ۴۰ هزار نیروی پرورشی در کشور
وزیر آموزش و پرورش در نشست با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه سرعت مهاجرت از سرعت ساخت مدارس در حاشیه شهر‌ها بیشتر است، بر لزوم اختصاص بودجه بیشتر برای ساخت مدارس در این مناطق تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو خصوصاً شهدای دانشجوی روز ۱۶ آذر اظهار کرد: در یک سال گذشته با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی فعالیت‎های خوب زیادی در آموزش و پرورش انجام شده است و توانستیم برخی از مشکلات معلمان و فرهنگیان مانند: مشکلات نیروی خرید خدمت، همترازی حقوقی اساتید دانشگاه فرهنگیان با وزارت علوم، قانون رتبه بندی معلمان، تعیین تکلیف نیرو‌های مهرآفرین در موضوع رتبه بندی، کمک در تعیین تکلیف استخدام‎ها و ...  را حل نماییم که در این زمینه‎ها همراهی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بسیار کمک کننده و سازنده بود.

وی با اشاره به انجام برخی از کار‌ها در وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: طرحی از سوی معاونت آموزش ابتدایی، معاونت پرورشی و فرهنگی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به نام طرح «اتقان» در حال انجام است تا معلمان به روش‎های تدریس قرآن آشنا شوند و این کار برای آموزش معلمان پایه اول ابتدایی در حال انجام است و به تدریج سایر معلمان نیز مشمول این طرح خواهند شد، زیرا در دوره آموزش عمومی۶۰۰ ساعت آموزش قرآن به دانش آموزان می‎دهیم، اما تاکنون انتظارات ما از توانمندی دانش آموزان برآورده نشده است.

وی در مورد سایرفعالیت‎های آموزش و پرورش اظهار کرد: در آموزش متوسطه در علوم پایه و ریاضی، علی‎رغم این که ۱.۹ درصد افت داشتیم، این افت پس از ۹ سال جبران شده است.

وی ادامه داد: ۷۰ هزار دانش آموز هنرستانی به جمعیت هنرستان‎های کشور اضافه شده است و طرح هنرستان‎های جوار صنعت اجرا شده است که در حال حاضر ۳۹ درصد دانش آموزان در هنرستان‎ها تحصیل می‎کنند.

نوری با اشاره به برخی از مشکلات آموزش و پرورش اظهار کرد: ۷۸۰ هزار نفر کودک بازمانده از تحصیل داریم که باید برای کم شدن تعداد این کودکان تدابیری اندیشیده شود، لذا در بودجه سال ۱۴۰۲ مقرر شده است تا برای این حوزه بودجه‎ای اختصاص یابد.

وی ادامه داد: تراکم دانش آموزی در مناطق حاشیه شهری مقداری بالا است و می‎تواند به کاهش کیفیت آموزشی منجر شود، زیرا  تلاش‎های ما برای افزایش فضا‌های آموزشی در حاشیه شهر‌ها به سرعت مهاجرت نمی‎رسد و بر اساس اسناد تحولی آموزش و پرورش سرانه تعداد دانش آموز به معلم و سرانه فضای آموزشی در این مناطق بالاتر از استاندارد‌های تعیین شده است.

وی اظهار کرد: سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان مناطق روستایی، تغذیه دانش آموزان مدارس شبانه روزی با مسائل و مشکلاتی مواجه است که باید این کمبود‌ها خصوصا در حوزه بودجه رفع شود.

براساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، نوری با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورای انقلاب فرهنگی فرمودند؛ حذف معاونت پرورشی در گذشته، آثار منفی خود را امروز نشان می‎دهد، اظهار کرد:  بودجه کم این معاونت و عدم جذب نیروی پرورشی در طول ۱۲ سال گذشته، موجب شده است تا این معاونت نتواند کارکرد‌های خود را به خوبی انجام دهد. درحال حاضر ۴۰ هزار نیروی پرورشی کمبود داریم و برای جذب این نیرو‌ها باید برنامه ریزی داشته باشیم. سرانه هر دانش آموز در حوزه پرورشی در طول سال ۴۵ تومان است که این مبلغ بسیار کم است و امکان هر نوع برنامه ریزی را می‎گیرد. در حوزه ساخت فضا‌های کانون‏‎های فرهنگی و دارالقرآن‎ها کاری انجام نشده است، لذا باید در این حوزه نیز برنامه ریزی داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۹.۲ درصد مدارس نیاز به بازسازی و نوسازی دارند، اظهار کرد: در حوزه آسیب‎های اجتماعی دانش آموزان رشد داشته‎ایم،  لذا نیازمندیم در حوزه مشاوره و نیروی انسانی مشاور تقویت شویم و بودجه‎های مرتبط با حوزه آسیب‎های اجتماعی اختصاص داده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->